Alla inlägg under oktober 2008

Av Sara Ehn - 11 oktober 2008 15:31

Glöm inte rösta på förtsa sidan
nyfiken av mig ser ni

Av Sara Ehn - 11 oktober 2008 15:23

Brevet var inte fyra sidor det blev sex kom på lite jag inte hade svarat på så blev två sidor. Måste vara jobbigt för han läsa min hemska engelska eller ja han som inte kan inte jag. Jag har läst dte några år iaf. Sen kan man väl diksutera hur skolan fungerar och varför vissa lärare får vara kvar fast de eg inte borde men så är det.

jaa snart dags för kalops och besök av grannen. Ostkaka till efterätt så gott. Älskar det mest för att vi ofta fick det hos mormor och morfar. med hjorton som var självplockade. morfar kom från hälsignland(tror jag)  iaf har de sagt de var självplockade när vi var mindre de orkade men sen vet jag inte.


Brevet är postat nu ska skcika sms ikväll gratta han syster som blev mamma för ett tag sen och berätta brevet är skickat.

inte hört något mer från de som lade bud på bilen  får se imorgon om man fått svar. Hoppas det iaf.


dags åka hämta mor min som slitit på jobbet hela dagen, undrar om någon rymt idag eller möblerat om?`

Saknar jobba saknar jobba inom vården men kört eg skanar jag dte inte så slitgöra men jag gillade det iaf. bara man tränade så gick dte bra jobba.

Ska förresten börja gympa snart tänkte jag. gå på gym detta år nästa höst ska jag och Alva bröja friskis och svettis ihop. familjegympa.  Sen ska vi ju snart börja bada och simma varje fredag med. bara vi kommer in till stan och jag får tag på en cykel så vi kommer till badet.


ha en bra lördagkväll!

Av Sara Ehn - 11 oktober 2008 12:52

ja så ser det ut nu de som lad ett bud på huset har backat ur de fick inte låna mer av banken tyvärr så blir inget och sen nu nä räntan är som den är så ja svårsålt.

har däremot fått ett bud på bilen. Men får se hur det slutar  just nu vill jag bara äslja den skiter i vilket. men inte under 145000 går bara inte


ska hämta mamma i eftermiddag samt posta brev.
Blev "bara" fyra sidor knappt denna gång. hmm fattar inte var alla ord kommer ifrån när man pratar skriver till någon man gillar går inte sluta man villskriva allt och dyler upp massa frågor om allt och ingenting.

Vill bara ner och lära känna han mera.


Men någon som vill vara barnvakt i två veckor? någon gång i framtiden?
den jag hade fåt klartecken av kan inte längre. men får lösa sig kan ge FP till mormor så kanske hon kan vara lite ledig med. Kanske hon vill.


Men det löser sig när den dagen är här.

Av Sara Ehn - 10 oktober 2008 16:17

idag var vi på barn och vägde mätte gått upp knapp hundra gram på en vecka. :-)
inte växt ngt dock. men det är ok. Ska hon fortsätta äta såhär så som hon gör ska vi snart sluta med sondnäringen med. Inga extratillskott ingenting. Känns så d****a gôtt.


Sen åkte vi och handla lite godis till imorgon och frimärke till mig.


kort uppdatering kanske återkommer senare vet aldrig

Av Sara Ehn - 10 oktober 2008 10:06

var hämtade ut varorna och mitt brev på posten igår som sagt. Jag som trodde det var från polisen massa papper. Men inte var ett brev från tunisien:-D
besviken först sen jätteglad. Sen medan jag väntade på mamma efter hämtat varorna på macken så läste jag lite i brevet och oj oj oj det var talspråk och felstavat. märs de iten lär sig engelska mer än att prata med turister: sen skrev han vissa bokstäverpå arabiska så vissa ord fattar jag inte stämmer inte alls. Men går ju gissa sig till en hel del.


Fick även kort på hans familj. hans mamma, syster och bror. hans mamma var jättefin i jättefinklännign nog taget på fest eller liknande.

Ska skriva brev till han idag och svara på lite frågor (som jag inte hittadei brevet dock)men som han sa fanns därmen fått några på sms. så får lägga till dem till mitt "korta" brev bara fem A4 sammanlagt med svaren. Stackaren läsa mitt svammel.

men han verkar gilla det så får väl bli så.

Dags ta på oss kläder göra oss iordning ska vara på sjukhuset vid 13och alva har ett himla humör



Av Sara Ehn - 9 oktober 2008 15:20

ja jag var hos psykologen idag. Sista gången bestämde vi. Mår bra idag och slutat med tabletter och njuter av livet. Men Alva är dunderförkyld och Hichem mår inte bra heller. Har något som han skulel till läkaren för fatta ej vad och han vet inte vad det heter på engelska så svårt få reda på då.


Pratade med Psykologen på BVC nyss ska dit på torsdag prata om hur man ska tacklaAlva i framtiden. när hon börjar fårga efter pappa mer och varför pappa inte bor hos oss och så.


Ska bli intressant.


Nu ska jag åka hämta brev på posten. hmm undra vad dte kan vara polisutredning kanske`?

får se får se


inget brev idag heller :-(

Av Sara Ehn - 9 oktober 2008 10:43

Läste på aftonbladet om att Goggle har infört mattetest vissa tidpunkter på dygnet för att man inte ska skicka mail när man är på fyllan som man sedan ångrar. Kan man inte räkna ut dessa tal så går det helt enkelt inte ksicka mailen. men går ju ändra grundinställningar som passar en. Om man är nykter behöver man inte aktivera, festar man ofta kanske bäst att alltid ha det på om man vet man gör dumt på fyllan som man sedan ångrar


rätt enkelt sätt att förhindra dumheter tänk om man kunde funka som så att man inte drack och gjorde dumheter.
Jag är ju numera nykterist fullt ut och kommer så vara. Av den enkla anledningen jag gillar inte alkohol. 
Så varför kan folk inte dricka för att det ät gott och bli lite lullig måste man bli full?
kan vara skönt försvinna in i dimman ibland men är dte värt det dagen efter?
har människor ett behov av att fly sin värld såpass att man tar till spriten för slippa tänka?
är dte inte bättre då att ändra sitt liv istället, se till att man orkar med det utan bli utbränd. 


 Här står det mer om det: 

http://www.aftonbladet.se/pryl/prylportalen/article3496760.ab

Av Sara Ehn - 8 oktober 2008 14:07


Funderat lite på ingenting idag. Mest bara varit. Inget brev idag heller:-(
varför kommenterar folk och tror att man ska gå på deras linje. varför kan jag inte i min egen blogg skriva det svar jag tror på utan bli kallad hård och ge starka svar?
Jag ä spdan som person gillar man inte det så behöver man inte vara vän med mig. Jag säger vad jag tycker och tänker. Ibland kanske dte blir hårt but hey life is hard sometimes.


Gör man en kommentar så får man väl räkna med svar med. är man då oense från börjar varför skulle man då gilla svaret som bloggägaren ger?

Alla är vi olika. Och alla är vi våra egna individer.

jag gör mina val som känns rätt för mig sen om det känns helt åt helvete fel för någon annan så tyder det på olika personligheter.

Vet många som får massa kritik som lösenordsskyddar sina bloggar men varför ska man behöva göra det? Ska man inte kunna skriva vad man vill i en blogg om sig själv? det är ju min dagbok som jag skriver inte någon annans. Skulle sedan om man skrivit om någon ogilla det ja får man väl ta bort det stycket.

jag har iaf alltid trott och tror fortfarande att en blogg är ett bra sätt ventilera tankar och vad som ser. bra för långväga och nära kunna läsa om allt. Sen kan man ju välja vilka man vill ge ut sin adress till sklart. Är det folk som är nyfikna så kan de ju google se om de hittar något.


Hmm Någon som brukar googla sig själv som läser min blogg?
Sett omröstningen på presentationen förresten?

någon som tycker det är svårt välja kom med förlag så kan jag ändra om det saknas alternativ som passar in.


Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7
8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards