Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Sara Ehn - 13 januari 2009 18:01

japp jag har mätt mig idag ser lovande ut detta :-)
Siffror kommer i separat inlägg senare ikväll.
Alva har idag ätit vuxenportion med min tonfisk/broccoli/vispgrädde sås och bulgur. nästan iaf men fick plats i mina nävar och åt nästan allt så ja inget fel på aptiten inte längre. Ska bli spännande se vad barn säger om allt.

Andra dagen nu som vi går till vilan och känns inte alls långt snarare lite kort. Så ska be mamma och pappa komma hit med cykeln så jag kan cykla med Alva sen ut till Peterburg vandra ist, Kan man öva på löpningenmed lite. Känner mig redo för det. Ska följa Blossom taintons råd om löpning iaf max fem minuter första veckan sen när man fixar det åka med en minut i taget. PÅ det sättet lär man sig löpa.


tycker ju det är så förbenat tråkigt bara gå nämligen. Borde inföskaffa MP3 spelare eller Ipod med blir svårt hålla takten när  man tycker de är lite halvtrist.


Ja snart dags städa köket och fixa ltie kvällsmat till mig med. om någon timme så jag inner dricka mer vatten slarvat med det idag känner jag.


Annars går det bra med pulver visst man kan känna lite tuggbehov men inte så farligt alla som sagt det är så jobbigt. Jag tror det bara är jobbigt när man inte bestämt sig fullt ut varit mentalt förberedd.


Pratade med Chefen idag med. Inga mer veckosamtal och inga mer företagsvisningar för min del : Jag är numera pluskund vilket innebär jag är inte anställd utan bara tjänar pengar på ha viningar så nu kan jagha privatvisningar igen.

Intresserade hör av er då det kommit massa bra nytt nu med :-)
Mer är på väg.


Ha det gott

tråkig dag men vill inte skriva om allt som skett idag så blir bara detta, Jag berättar faktiskt inte allt. Bar det mesta:-)





Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards