Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Sara Ehn - 19 januari 2009 22:00

Dags se på idrottsgalan eller ja fortsätta se

Nu vann precis Nanne ?? kalmar FF ledare iaf pris för årets ledare, han berätta om en pappa och en pojke, pappan var trött och pojken energisk ville leka så pappan såg en jordglob i en tidning rev sönder den och gav till sonen sätt ihop den igen. Efter några minuter kom pojken tillbaka pappan frågade då hur i hela fridens namn gick detta till. varpå pojken svarade jo på baksidan fanns en människa när jag väl fått ordning på männsikan var jorden bra med.

Det får ne tänka till vad man egentlign gör med vår jord? varför förstöra den? när ska vi inse att alt vi har har vi lånat av våra framtida barn. Det är deras framtid vi förstör. inte våran det är vad vi gör som formar framtiden men vi kommer inte leva i den. Borde vi inte då tänka mer på vad vi kan göra för att allt ska bli bättre. det är som pojken sa när människan är bra löser det sig med jorden med. hoppas vi kan inse detta innan vi förstört för våra barnbarn.

Av Sara Ehn - 19 januari 2009 20:36

ja dagen började bra med tung vagn dra genom hela stan. Kändes bra med lite motstånd dock glömt dricka vatten tillräckligt så var lite jobbigt men gick bra änåd fick upp pulsen iaf. Sen hem fixa lite. vet iten vad jag gjorde egentligen men tiden gick. sen hämta Alva och gå till arbetsförmedlingen för uppföljning. Gick bra där med. hem ge alva en banan mig en shake. Sen iväg igen til frisören klippa Alva och köpa pulver. Sen till Munken hämta paket från Hichem.

Sen hem igen och ge alva mat men damen vill inte äta så blev en burk makrill till kvällsmat igen.


Imorgon är det då dags lite smånervös. men ska nog gå bra. usch vill helst inte tänka på det nu men ja kommer uppdatering om det imorgon hur det gick.


mm får se Alva ska iaf vara på dagis mellan 10,30-15 imorgon skönt de är så flexibla på dagiset.


Grattis Sverige til ytterligare en seger


Dags se på idrottsgalan eller ja fortsätta se

plus skriva lite mer blogg

Av Sara Ehn - 19 januari 2009 10:31

ja idag vaknade vi till vitt landskap ff ltie snö som föll. ny energi och ny lust. Igår vaqr ju ingen bra dag alls.


Ska inte byta adress ska skaffa en tvillingblogg med lösenord. där ska jag skriva om saker om kanske jag inte vill att ALLA ska kunna läsa. bara de jag litar på och vetitne sprider vidare, nej den är iten till för skitsnack men lite annat. Mer privat fått lite frågor om hur öppen man ska vara och varför jag skriver som jag gör. Så denna blogg kommer bli mer allmän och den andra sen mer detaljerad om bekymren.

Kommer dock ta upp allt men kanske beskriva mer där. Det dagliga kommer skrivas här det andra komme skrivas i andra tvillingbloggen.


Så ska nu hitta en blogg med lösenordskydd då denna inte har det.



Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards