Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Sara Ehn - 15 februari 2009 21:13

känns nästan som jag har flyttat idag. Bytt plats på bokhylla och byrå. Lagt in alvas kläder i garderoben och ut med lakan och sängkläder lagt det i byrån istället där hon innan hade sina kläder.

Så imorgon ska det flyttas över alla böcker och allt. Sedan ska Alvas rum fixas. Ska flytta hennes böcker till bokhyllan och sen hämta leksaklådor ifrån förrådet. Sen ställa ut Billybokhylan som är sned och lutar och snart ramlar ihop. Flytta soffan och sätta upp hyllor och lite så. Har en lackhylla som ska upp ovanför henne soffa samt en i mitt rum med. vet ej var dock än:-)
Så avvaktar lite. Sen ska jag upp med spegeln i mitt rum med. har massa snören so ska limmas fast på en pall med hua vad kladdigt men Alva har dragit loss massa så ska limmas dit igen nu. Sen när allt det är klart ska datarummet/kontoret tas om hand om. Snart vet jag hur jag vill ha allt.

Mamma och pappa kom förbi idag lånade duschen inför kalaset. De hade inget varmvatten. Då de håller på gör om tvättstugan och kopplade in varmvattenberedaren imorse eller igårkväll vet ej vilket så hade det inte hunnits värmas upp tillräckligt Så fick vi skjuts samtidigt. Kalaset var trevligt. Tre barn 2, 2½ 3½ så var ganska hög ljudvolym tyckte de som inte lever i det.

Åt gott gjordes det med. Glömde dock badkläderna där.


Anders (sofias sambo) kanske kommer förbi imorgon fixar med mina lampor så jag kan få ljus i sov och vardagsrum fattar inte hur man ska göra. Blä för Ikea ibland. varför skickar men inte med stickproppar till lamporna för?

Jaja blir säkert väl.
Ska nu ta slötitta på lite film sen sova tidigt idag. upp imorgon strax efter sex och packa träningsväska och iväg till dagis och gym.


Ska ev fika med en gammal kompis med. Någon dag.

ska blir kul




HA en bra kväll


Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards