Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Sara Ehn - 2 februari 2009 19:58

Ja det har Alva minsann. hennes § beslut har gått ut och personalen har reagerat på lite saker så ändrade tider. 8-15 ska hon gå :-o
Kanske ska sätta igång jobba lite? eller ja får ju inte jobba med företag men kanske kan man boka massa privatvisningar iaf. Söka lite jobb. Städa träna en hel del. njuta av ångbastun med efter träning var så skönt sist.


Fick tvättat mattan idag iaf:-)
Så hänger på tork därnere nu så får vi se hur lång tid det tar. Hinner jag våttorka golven imorgon.


Pratade med polisen idag med. mer om det i blogg 2


sammanfattningsvis en bra och dålig dag.


Ska ju med till jönköping imorgon ska bli kul träffa både Jenny och Nina:-) Skötn komma hemifrån en sväng med. inte bara träffa nå¨gon fika utan verkligen hitta på något.


Hoppas Veronica är piggare snart så vi kan bada igen, var så trevligt sist. Alltid lika kul träffa henne och se de båra galningarna leka de blir verkligen galna ihop. springer hoppar och har sig. Har jätteskoj helt enkelt. Båda brukar vara helt slut efteråt.


Nej dags få Alva i säng nya tider på dagis innebär en kvart tidigare hemifrån resa. Slipper dock bråket om frukosten. hinner hon ju vakna på vägen till dagis. Hon kan verkligen inte äta förrän hon varit upp ett tag. Samtidigt som hon gärna sover på morgon.


Jaja blir säkert väl detta.

God natt på er alla

Av Sara Ehn - 2 februari 2009 09:49

ja vaknade av sms klockan 6,50 ca idag. var min vän Jenny som skickade sms frågade om vi kunde ses i veckan:-)

 Gick upp och efter ett antal sms där vi föröskte komma fram till något så slutade det med att jag ringde henne. Imorgon åker vi till Jönköping. Till våran gamla klasskompis Nina och träffar henne och hennes dotter. Jennys sambo ska med med. Så hon kommer hämta upp mig i Varnhem då stolen är där. så blir sen kväll imorgon. Men Alva måste gå till dagis iaf på onsdag. Ska till tandläkaren då. Sen på Torsdag ska vi till falköping och kolla Alvas ögon. Sen hälsa på Anna med familj.


Idag ska vi inte göra så mycket ska kolla om tvättstugan ledig om man kan slänga in mattan och vagnarna i maskin. Tror doch den är bokad. Annars får jag ta det på fredag. Ingen större deal.


Dags gå på toa tillbaka på ren kur nu så iom ätit en vecka så blri det som att börja om men inte gått upp mer än 2 kilo så är rätt nöjd, det är ju mest vatten som man återfått så nu ska här rasar igen. Nackdelen är att träna på gymmet inte är så bra första dagarna men simam gå bra så blir simam rejält sen ångbastu och njuta därinne. Får Alva fortsätta med sin timmar §6 så blir det no hem mellan annars stannar jag där. Hinner juinte hem innan dags hämta henne annars.


Ha en bra dag återkommer nog ska ni se.

N¨ågon som vet en human sömnmetod som får Alva somna på kvällen?
Tipsa gärna.



Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards