Alla inlägg under september 2008

Av Sara Ehn - 10 september 2008 14:10

mår skitkasst just nu, vet inte varför men bara gör det. kan vara kvinnorelaterat. Blir ltie nere under ägglossning.


Pratade med barnomsórgen idga och får gå före i kön iom Alva gått på dagis förut och jag har jobb. dock ska de dagis vi önska byta golv men om dte är ok fö rmig och Alva inte reagerar så kanske vi hamnar på det dagis vi önskar iaf. annars hamnar vi på ett annat. Får se vad som sker.


har inget tålamod idag och Alva är svintrött sovit dryga timmen nu men orkar bara iten väcka henne.

Mina ångesttabletter är 30 mil härifrån och komma in till VC går inte heller. hoppas det blir bättre på fredag när jag ska träffa Veronica utan barn :-o

bara hon och jag ich massa kaffe brukar lösa sig då. lossar mycket.


Imorgon är det visning på huset hoppas de nappar men sån tur kan vi väl knappast ha. men hoppet finns.



Av Sara Ehn - 9 september 2008 16:21

Jag tror inte det.
Pratade med dietisten idag. Eg ledig men var inen ändå kolla svararen och ringde då upp mig.
Hon sa att jag inte ska räkna kalorier utan när de är såhär stora så viktigaste att dem växer på längden. Så Alva som nu växt två cm på dryga månaden mår jättebra och är energisk och pigg.

Men hon skulle skynda på läkarbeösket lite sen de dagarn hon vägrar äta ska vi ge hela tre näringsdrycker. Idag har hon ätit en halv fläskkotlett och en halv potatis. med sås och 2 cm morot.  en dl yoghurt på morgon med, Inte mycket men chokladbiten hon fick sen ger ju lite med. Ska äta ikväll med eller iaf erbjuda det är allt vi ska iten göra mer än erbjuda. Sen får man ibland ge henne mat medan hon springer fram och tillbaka. som idag men sker inte alltför ofta har inte skett tre ggr i hennes liv än.


Jag känner mig helt lugn nu kan jag släppa vikten och bara se till så hon inte slutar växa på längden. ett bekymmer mindre.


var ute cykla med henne idag med sprang runt i kyrkoparken lite. Men dock inte till utgrädvningarna. Som förresten är nominerade till ngt kulturpris.


dags kolla dagens jobbansökningar. Se om det finns ngt söka.




Av Sara Ehn - 9 september 2008 10:56

Therese:

 gått ner i vikt har jag men bara ett halvt kilo :-)

charlotte: tack vad glad jag blev nu


Ja skenet kan bedra men tror jag ser smalare ut bara för jag är gladare och orkar faktiskt sträcka på mig mer nu.
Men ska faktiskt börja med Gi här nu eller ja mamma ska börja så får vi andra göra det med. Så nu ska här bli viktnedgång. Ska även börja gymma igen och simma. Efter massagen i Tunisien kan jag tom cykla och gå i flera timmar utan få problem senare. kan tom hålla ganska hög fart. Vilket jaginte kunnat på flera år.

Så nu ska här förädnras hoppas jag.

Fick sms från min älskling inatt med.
han ska köpa ny mobil så fort han får sin lön från hotellet. gud vad jag saknar prata med han. 



Sen vet jag inte om det var fullmåne inatt men är känslig för det och vaknade kl 02 (efetr sovit 2 timmar)med magont ont i knäna, armbågarna och händernas leder. somnade om vid halv fem( när pappa gick upp) och när Alva sen vakna vid halv sju ville kissa orkade jag bara inte, fast första gången hn sa till på morgon. Men efter fyra timmars smn var jag så trött att jag bar sa sov lite till. Sen osmnade jag igen. Vaknade en timme senare av Alva som la sig bredvid mig sen halv sov vi en timme så inte mycket sömn. Alva har sovit oroligt med pratat med sin pappa i drömmen väckte mig gav mig mobilen sa pappa inger. Sen somna hon om. Så har hon hållt på hela natten nej näpp (=nej du är knäpp) inte nog med att hon pratar hela dagarna nu hon pratar även i sömnen. Ska bli skönt få delade sovrum sen.


har förresten bestämt mig om jag får ska Alva ha ljuslila rum vid sängen ska det målas med svamp silverförgade stjärnor. tror jag. beror på om man får. Kan göra dem själv dock så jag får dte osm jag vill ha det.


mitt rum ska vara brunt och hallen vill jag ha grå. vardagsrummet blir nog brunt det med. Om jag hittar snygg brun. inte för mörk men inte för ljus heller. Ska vara snygg brun. det är svårt så får se hur det blir.


Ska ju träffas om två veckor kolla igenom det med hyresvärdarna.


Nu ska jag vila medan mamma, Sofia och Alva är inne i stan.



Av Sara Ehn - 8 september 2008 17:49

Japp, jag har ringt fixat journaler och intyg till allt nu så bara ögon kvar och de hade slut på tider. Men ringt, skolan, vc, ringt kollat om man får läsa arabiska(gick ej) för dyrt för kommunen låta mig läsa där.
ringt till kurator så nästa vecka kan jag få en kurator tilldelad mig så får vi se när den fårtid i sin tur.


Alva hade med varit duktig skrev jag, hon har nämligen hjälpt mig tvätta bilen.
så den är ren och fin nu. Jag i linne och byxor hon i regnbyxor och stövlar doppandes hela armen i vattenhinken.
tur man tvättar utan kemikalier så hon kan hjälpa till:-)


Här kommer en bild på mig ska faktiskt ge mig tillkänna hur jag ser ut :-)

Av Sara Ehn - 7 september 2008 16:14

Ikväll ska jag snacka med mina föräldrar om mat här hemma. eller ja inte själva  maten kanske utan mer situationen kring matbordet. hur man beter sig vad man inte ska säga eller göra.


Hur Alva reagerar vad för kost ska nog också tas upp inte bästa maten man får här alla gånger. Tyvärr blir man ju väldigt lat om man inte mår bra och kan få hjälp så orkar man mest bara med sig själv och Alva. Städa tvätta laga mat är inget jag gör om jag verkligen inte orkar. Annat när man bor själv.


ska bli intressant se hur de reagerar.


nu kommer snart mor så bäst logga ur här



 

Av Sara Ehn - 6 september 2008 10:17

hade tänkt åka börja simskola med Alva såg sen kostar 800:- för tio ggr en halvtimme varje gång. dyrt men tror hon skulle uppskatta det. men var ska jag få 800:- ifrån soc? jovisst där får man ju hjälp men bara till nödvändigaste. får väl ta från underhållet nästa månad kanske om man får något men borde man ju få tycker jag

Jaa mycket som dyker upp nui tankar orkar inte med allt börjar gå ner mig igen orkar knappt inget. Skulle juin på barnkalaset men orkar verkligen inte blir nog bara in och bada tror jag. Måste ta mig råd till det efter maten.


ha en bra dag ni som kan




Av Sara Ehn - 5 september 2008 14:15

japp skulle gå ut se om posten kommit men fick inte upp dörren.

Vi har ju lantbrevbärare fortfarande så de hade ställt Alvasa näringsdrycker mitt framför dörren eftersom våran ringklocka inte fungerar. Så fick trycka upp dörren fö att komma ut och hämta in det. men nu har vi så vi klara oss ett bra tag iaf tre månader.


Annars är brevet på väg till hichem nu med bilder och adress se om man får bilder tebax


Ska iväg shoppa mat med mor min senare, hämta henne efter hon slutat jobba och sen dra till coop.

fuskat massa med Alvas mat idg har liksom inte bara orkat, så ska ge sondnäring istället vet dte är fel men ibland finns inte orken och har man alternativ så varför inte.

Kollat på teletubbies idag emd var låna en film av en kompis.

Alva gillar faktiskt dem så blir väl te köpanär man ser rea.


ha en bra dag

Av Sara Ehn - 4 september 2008 08:58

Japp om två månader har jag eget boende och redan nu ensam vårdnad skrev på papprena igår. Fick även red apå att kvinnofr5idskränkning inte längre är med i anmälan utan bara misshandel. Så får väl se när man advokat behagar höra av siginte hört ett ord från han än. två månader efter anmälan inte ett ord. jaja jag kaniten höra av mig vet bara jag fåt tngn som heter ngt med nils tilldelat mig. Så får väl vänta se. tycker dock jag har rätt få veta vad som sker.


den 22 september sk ajag träffa hyresvärdarna troligtvis. för att gå igenom renoveringen. Får isf ltie riktlinjer och budget men sen får jag själv leta reda på vilka tapeter och sånt jag vill ha. Kännshelt udnerbart. älskar ju inredning och bo i hyresrätt dr man får välja själv och de bara gör jobbet känns jättebra. Justa hyresvärdar verkligen.


idag händer inget ska kolla igenonm se om man hittar kort på mig och sen blir det till skicka ner brevet till Tunisien.

Ha en bra dag alla det ska jag försöka ha

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards