Alla inlägg den 11 september 2008

Av Sara Ehn - 11 september 2008 17:33

japp var kollade hos en av mammas och min gamla jobbarkompis idag. Hon hade tvbänk jag kunde få köpa ska dock mörkbetsa den sen.
och ev en soffa om inte hennes dotter skulle vilja ha den. mörk skinnhörnsoffa. Men bättre än bäddsoffa för två personer. Iaf så länge tills man får råd byta ut.


Var hos doktorn idag emd fick utskrivet ångestdämpande mår mkt bättre nu. Hjälpte faktiskt. så kan nog sova idag. och vara pigg imorgon när jag ska träffa bästaste Veronica.


Ska bliså skönt komma iväg utan barn och bara hon och jag.

Får se en fika först sen till resebyrån :-)

hoppas dem har biljett hem.


Av Sara Ehn - 11 september 2008 09:53

Ja det kan man säga ångesten växer för var dag ska ringa VC ta ett snack med dem. har ju inte ångeststabletter. kliar i hela kroppen och mår illa och vill bara försvinna in i ett hörn. Gjort mina "avslappningsövningar" men har krypit sen igår och vill inte försvinna. Började nog redan i måndagsnatt? när jag inte kunde sova. Så jobbigt. Hoppas man kan få ttabletter utskrivit. ingen lust gå till läkare betala120 spänn för ett enkelt recept när jag fått det innan. får se vad som sker. kasnke lika bra gå till VC få snaca s eom man får remiss till Psykolog direkt. 

får se om jag vågar ringa ens.
helt skakis

Alva har precis kissat på pottan men känd emig inte alls jätteglad över det så ngt stämmer inte just nu. känt det i en vecka och blir bara värre och värre.
 


Ska in till resebyrån imorgon kolla hemresebiletter. Går ju inte så på apollos sida när man kan åka hem. Har ju bara biljetter dit, sista minuten. Men går inte kolla hem. Så får gå dit kolla om de kan se sista minuten hem. vill inte åka dit utan ha hemresebiljett bokad, får man väl inte komma hem sen. väldigt hårt där om varför man är där och vad man ska göra och vad man heter och bor.


nej dags att ringa lite samtal. Måste göra det. sen ta en dusch kanske kan hjälpa mig släppa lite på spänningarna.

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards