Alla inlägg den 22 maj 2008

Av Sara Ehn - 22 maj 2008 06:41

Först vill jag bara säga till My att jag ing korsallergier alls, tål inte starka dofter, pollen mot gråbo, gräs och björk, kan iten äta fisk och skaldjur samt pälsdjursallergi och damm och lite andra små allergier. är inte jätteallergisk längre då mycket växt bort och jag hade betydligt mer som liten. Ang trotsåldern så vet jag dte bara börjat och är glad över detta och den är välkommen.


Igår var vi på lekterapin och de bärjade med bjuda på glass till Alvas glädje så gott satt och smaska och mmmade hela tiden ville ha mer när det tog slut. Sen var dte lek och hon var kanske stilla två sekunder. när de tog fram rutschkanan så sprang hon sig precis genomsvett så var bara ta av kläderna och låta henne springa. Känns jättebra vara där och ska inte dit förrän 12-6 nästa gång och då blir det även utvärdering av vad vi behöver hjälp med och hur vi ska gå vidare.


Var även på banken igår skaffa jobbkonto. skulle sedan även luska ut varifrån 997 kronor kom ifrån fått en insättning men ingen som handlat för de pengarna och ja stämmer inte står itne från vem det är ifrån heller. mysko.


Var hos optikern igår med skulle ställa in Alvas glasögon men gick inte så bra så ska beställa nya gummin bakom örat se om det går få de sitta bättre då. Himla svårt på så små men Alva var jätteduktig stod still vänta på sina glasögon och lät birgitta ta av och på utan problem visade att de skulle sitta på näsan med.


Idag ska jag inte göra något alls ringa lite och så ikväll men annars på dagen ska jag ta det lugnt. så trött och hängig och dags ringa till läkaren igen och komma dit prata lite ang medicinen.


Men först nu ska jag väcka Alva så vi hinner till dagis innan frukosten försvinner.

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards