Alla inlägg den 9 maj 2008

Av Sara Ehn - 9 maj 2008 17:19

Vi har ju beställt sondnäring och näringsdrycker till Alva. Ringer man ju ner till distansapoteket i hässleholm som sedan skickar detta till det apotek man bor närmast. Sists prova vi få det via posten tänkte det kunde vara smidigt hämta i Svängsta men tog ju två veckor innan vi fick det ska ta 3-5 arbetsdagar. Så denna gång beställde vi till apoteket vid sjukhuset. De hade kommit idag men jag hade glömt livsmedelsanvisningen hemma tänkte dte kanske går om man bara uppger namn och persondata. Nej dte gick inte såklart för de måste bocka av att vi fått rätt antal tetrapak. Så blir till åka dit imorgon igen. Kan man passa på köpa frukost med. Hon trodde nog Alva levde på sondnäring för hon tänkte ge oss en tetrapak så vi hade till imorgon men sa då att det bara var för extra energi så inget hon bara åt. men vi var välkomna imiorgon MED livsmedelsanvisningen(recpetet)


Nu ska vi grilla lite skinkschnitzel färsdig marinerad nu. grabbarna sitter nere och spelar PS3.


var inne i leksaksaffären idag med hittade en liten hoppborg som hon ska få när hon fyller år. Det hon ska få är:
*hoppborg

*rutschkana

*en två delad bassän med liten kana mellan och dusch i (hoppas mormor och morfar köper den eller mostrarna) Vad säger du om det Emma??

*trehjuling av farmor och farfar

*lite kläder blir det väl med

*lite annat smått.

 *lite pengar med antar jag

Känns som vi snart är klara med henne paket redan skönt ha det klart slipper man sista minuten stressen.

kalaset blir första lördagen i Juli klockan 15 iaf.


Av Sara Ehn - 9 maj 2008 11:49

verkar som ingen ens vill kommentera jag som tycer kommentarer är roligt. Jaja inte mycket göra åt. Skriver för mig egen skull och iaf några som läser.

 Nu börjar mina jobba trilla in har två visningar nästa vecka och i helgen rä det elfte maj i mörrum. Ska vi dit med Thomas syrra och sen hem till de grilla ska bli skoj.

idag är dte ettårskalas på schemat efter hämtat sondnäring och näringsdryck till Alva på apoteket. Ska även köpa solsalva till henne. Fanns ngn med faktor 50 lär nog behövas i tunisien sen annars klarar hon sig bra med bara 30 härhemma blir brun rätt snabbt. gäwller bara komma ihåg smörja.


v 23 ska jag upp till Skaraborg igen hälsa på. pratade med jenny förut och v har en dag halvbokad så kul träffa henne igen blev ju inte så mycket när de var nere här men lite iaf och var så skoj ses.


Nu är det dags att städa lite innan vi ska hämta Alva och åka in till stan.


Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards