Alla inlägg den 23 maj 2008

Av Sara Ehn - 23 maj 2008 10:32

... än bara svara My i mitt inlägg så kommer väl ett till.


ja idag har varit riktig kass dag hittils. Drömde T var borta och jag hade ny kille som träffat genom en gammal klasskompis klicka när vi var på semester. Där var även charlotte med sina barn i samma stuga i fjällen. Jag kände mig otrogen d jag fortfarande hade ring på fingret, men tog av mig den och allt var bra.

hur ska man tolka detta?? blev lite mörkrädd då T ff inte mår bra täkn om han kommer försvinna vad gör jag då? uppebarligen överlever jag och hittar ny om flera år Alva var stor tjej nämligen och Charlotte hade två stora och en liten tjej.

kanske ska tolka det som att tids nog blir allt bra om man har tid vänta när det är som värst och ta dagen som den kommer och bara kämpa och tillåta sig må dåligt med. en dag kommer det då man inser att det svåra är över och man kommer ut starkare. Det viktigaste är lära känna sig själv och ta tid till sig själv och säga att man mår dåligt och inte spela falskt utan stå för hur man mår. Dölja det hjälper ingen och man måste vara redo ta tag i sig själv. Det är en jobbig resa och det tar på krafterna för alla.

Nästa fredag kommer nästa stora förändring då ska jag bli blondin igen. det är mitt rätta jag blont hår och rosa kläder. det är den Sara som jag känner passar mig mest. Ju bättre jag mår desto ljusare vill jag vara. Med tanke på detta så blev jag nog mer ledsen under grav redan då började håret blir mörkare. Nu är det mörkt. Så bra tecken kanske?

dgas fortsätta städa ska ju ha visning här hemma imorgon. iaf för en person sen får vi väl se om fler dyker upp


Av Sara Ehn - 23 maj 2008 09:02

ursäkta mig men du känner inte mig alls och just nu handlar mitt liv om min sjukdom och mina allergier. har heller aldrig påstått jag har mycket allergi. vad gäller ta hand om min dotter så sköter jag det utmärkt vi springer hos alla möjliga instanser för hennes skull. Jag gör allt för henne så till den grad jag glömde bort mig själv och mår så dåligt jag inte vill leva. jag lever med ångest varje dag över att jag inte kan ta hand om min dotter jag kan iten göra allt för henne som det är nu jag behöver iten påopp från dig att jag överdriver min allergi att jag bara klagar på mitt liv. om du kände mig skulle du veta detta. jag måste få ventilera mina tankar någonstans och har man en sjukdom gäller det acceptera den och depression går inte över snabbt de tar år av hjälp och psykologer. Framförallt förlossningsdep. Då den påverkar alla och envar som har kontakt med mig. Jag har precis lärt mig säga hur jag känner och ska du då ge mig ångest över jag inte kan ta hand om min dotter det blri iten bättre av att jag skärper mig. Har du läst något om psykjologi? har du barn? har du varit riktigt deprimerad?  har du ens allergier som är allvarliga? berätta om dig själv eller ge mig en adress till din blogg så jag kan läsa om dig innan du dömer ut mig lär känna folk. En blogg är bara en del av allt som händer. du kan med andra ord inte döma ut mig som mamma och att jag bara ser elända för det är precis vad du gör

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards