Alla inlägg under maj 2008

Av Sara Ehn - 10 maj 2008 07:15

...pollen. Skulle ut och cykla imorse och gick bra första femhundra meterna (stavas det så?) sen börja näsan rinna svårt att andas. Så vara bara vända hemåt. efter detta så rinner näsan ff och nyser och nyser. vet jag snart ska ut köpa frukost affären ska bara öppna med. Blir city gross frallor idag iom jag ändå ska in till apoteket så kan man passa på lyxa till det. Ska bara inte glömma livsmedelsanvisningen.

Blev inget 1'års kalas igår mår alldeles för dåligt och hon hade vädrat så massa pollen inne och ute plus en stor hund och hästar. Synd hade varit kul gå men hade ju nästan fått vända i dörren.


Idag skulle vi till Åsa (t syrra) men hon mår iten bra så blir bara marken lika bra det med tanker på dem också har hundar. får se om jg klarar av 11 maj bara.

hmm nu har nog kroppen återhämtat sig efter grav verkar som alla min allergi jag trodde försvunnit när jag blev gravid iom alla symtom försvann är tillbaka vilket innebär att man nu måste ta sina tabletter måste ta hemska nässprayet. Köpte renässans pollen. Oljebaserad med eucalyptus i hjälper dunderbra men stark i början milt sagt.


dags tvätta av sig lite sen till affären se om frallorna kommit än. Vet de är på citygross vid strax innan 8 i k-hamn.

Av Sara Ehn - 9 maj 2008 17:19

Vi har ju beställt sondnäring och näringsdrycker till Alva. Ringer man ju ner till distansapoteket i hässleholm som sedan skickar detta till det apotek man bor närmast. Sists prova vi få det via posten tänkte det kunde vara smidigt hämta i Svängsta men tog ju två veckor innan vi fick det ska ta 3-5 arbetsdagar. Så denna gång beställde vi till apoteket vid sjukhuset. De hade kommit idag men jag hade glömt livsmedelsanvisningen hemma tänkte dte kanske går om man bara uppger namn och persondata. Nej dte gick inte såklart för de måste bocka av att vi fått rätt antal tetrapak. Så blir till åka dit imorgon igen. Kan man passa på köpa frukost med. Hon trodde nog Alva levde på sondnäring för hon tänkte ge oss en tetrapak så vi hade till imorgon men sa då att det bara var för extra energi så inget hon bara åt. men vi var välkomna imiorgon MED livsmedelsanvisningen(recpetet)


Nu ska vi grilla lite skinkschnitzel färsdig marinerad nu. grabbarna sitter nere och spelar PS3.


var inne i leksaksaffären idag med hittade en liten hoppborg som hon ska få när hon fyller år. Det hon ska få är:
*hoppborg

*rutschkana

*en två delad bassän med liten kana mellan och dusch i (hoppas mormor och morfar köper den eller mostrarna) Vad säger du om det Emma??

*trehjuling av farmor och farfar

*lite kläder blir det väl med

*lite annat smått.

 *lite pengar med antar jag

Känns som vi snart är klara med henne paket redan skönt ha det klart slipper man sista minuten stressen.

kalaset blir första lördagen i Juli klockan 15 iaf.


Av Sara Ehn - 9 maj 2008 11:49

verkar som ingen ens vill kommentera jag som tycer kommentarer är roligt. Jaja inte mycket göra åt. Skriver för mig egen skull och iaf några som läser.

 Nu börjar mina jobba trilla in har två visningar nästa vecka och i helgen rä det elfte maj i mörrum. Ska vi dit med Thomas syrra och sen hem till de grilla ska bli skoj.

idag är dte ettårskalas på schemat efter hämtat sondnäring och näringsdryck till Alva på apoteket. Ska även köpa solsalva till henne. Fanns ngn med faktor 50 lär nog behövas i tunisien sen annars klarar hon sig bra med bara 30 härhemma blir brun rätt snabbt. gäwller bara komma ihåg smörja.


v 23 ska jag upp till Skaraborg igen hälsa på. pratade med jenny förut och v har en dag halvbokad så kul träffa henne igen blev ju inte så mycket när de var nere här men lite iaf och var så skoj ses.


Nu är det dags att städa lite innan vi ska hämta Alva och åka in till stan.


Av Sara Ehn - 8 maj 2008 06:56

ja varför denna rubrik jo igår satt jag ringde till folk jag känner uppe i skaraborg( mina hemtrakter) det gick boka minst fyra och ev två till på två dagar. Här nere har jag ringt och pratat med folk men jo dte låter intressant med miljövänlig städning men jag vill inte ha folk hem. Däruppe sa man ja innan man ens hade på det klara vad dte var exakt.


Samma sak om man är ute på puben eller disco eller var man nu är. I blekinge sitter alla med sina kompisar och pratar och vill inte lära känan någon ny den inkräktar ju på område. Man är väldigt revirbenägen här.

I Skara så går man dit med sin kompis hittar man någon annan prata med så gör man det inga problem men man lämnar alltid stället med den man kom med om man inte kommit överens om annat.


Angående kompisar i blekinge skaffar man sig kompisar i skolan och sen har man dem. Lära känna nya går liksom inte då är man upptagen svårt höra av sig och ja man tar sig inte tid lära känna ny helt enkelt iom man har ju sina gamla man måste vårda.

Jag ä som är skaraborgare (ff pratar dialekt en hel del därifrån) lär gärna känna nya och tror man kan faktiskt lära känna nya fast man har de gamla kvar. De inkräktar inte på ens liv utan berikar det. &de har ju sina erfarenheter och tankar.


Tidiga mornar som att gå upp halv sex varje dag fast man absolut itne behöver har sina fördelar som frukost och tidning ifred tid att blogga ii fred men så får man också mycket tid fundera över saker.


Nu rä dte dags väcka lillan som ska till dagis
med nytt blöjpaket sånt man inte får glömma.


Av Sara Ehn - 5 maj 2008 07:53

Solen skiner jag strålar idag känns det som. Allt är bara toppen så glad var upe redan vid sex idag koka mitt te hämta tidningen. åt mina mackor med min älskade groddar på. Finns det godare pålägg än alfalfagroddar?

Bara satt log vid bordet. så nöjd med mitt liv.

Klockan blev sju dags väcka Alva som skulle tilld agis. Gick in klappa henne på kinden och sa Alva. Tittar hon upp på mig ler sträcker lite på sig och kommer till min famn ger mig en kram. Sen hoppar hon ner på golvet säger gis(dagis) först bytte vi blöja och då låg hon bara log och kisa med ögonen mot mig och var nöjd hon med. PÅ med kläderna och iväg.

kan man ha en bättre start på veckan?

Om en halvtimmer ringer min telefon då är dte chefen som jag ska ha telefonveckomöte med. Sen bär det in till stan med therese för fika. Var evigheter sen vi träffades. Har varit lite mycket om mig nu rent så att jag inte orkat eller de dagar jag orkat så har det inte gått. Men idag går det och utan barn med ska bli så kul.


nej dags förbereda mig lite nu samt ta lite pollenmedicin.

Av Sara Ehn - 4 maj 2008 17:48

denna dag börja mitt nya liv. Skrev på pappren på jobbet. Så numer jobbar man som miljökonsulent åt STG biomiljö AB. Jobbar med infromera och erbjuda möjligheter till kemiklaiefritt rent hem.

Vi åker runt på visningar hemma hos folk och även senare företag. Då hara man en väska emd sig med massa saker som moppar dukar och lite annat.

Var ju bara tvungen testa så idag har jag tvättat förnstren med enbart vatten så fina de blev. Dundernöjd slapp ta T till hjälp behöver bara använda stegen till tre fösnter som sitter bredvid varann. Allt som allt tog det tvätta förnstrena halvtimme då har vi 11 fönster. varav tre då bara är tvättade på insidan.  så nöjd och ska bli så kul jobba med detta.


I helgen var även mamma, pappa och Emma nere häls apå to-lö idag är de i gbg hälsar på syrran som fylelr år på tisdag.

Alva fick tre par nya skor av dem ett par vita och rosa sneakers, ett par guldskor och röda sandaler osm hon valde alldeles själv:-) gick itne få henne lämna korgen där de låg. Så till slut hittade vi sista paret i strl 19 till henne så glad hon blev då.


Annars har det inte hänt ås mycket. Ska jobba 50% i början nu för att komma igång utan blir dunderstressad. Känns jättebra och har redan fått min första bestä'llning. Har som mål blir en bra komsulent sen avancera till distrikschef eller varför inte regionchef? Fast räcker med distrikstchef tror jag. första delmålet. Och min närmsta chef stressar mig inte men vet mitt mål och ska hjälpa mig komma dit i min takt. Carina är dunderbra verkligen och ska bli jättekul detta. Ska jobba tre veckor i blekinge en vecka i skaraborg.


Får vi upp träffa mamma och co ltie oftare


nej dags fortsätta städa så glad idag.

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards