Alla inlägg under april 2008

Av Sara Ehn - 12 april 2008 15:59

.. och vi som skulle grillat idag. Jaja de som skulle komma på besök var ff sjuka så gjorde inget kan vi grilla när de är friska och solen skiner.


Alva somnade igår i sin vagn klockan 23 ca efter tre timmar gnäll aldrig varit me dom detta  innan med henne. En sak ligga i sängen en timme varje kväll men igår var det helt hysteriskt. Ska nog prata med dietisten om det hon sagt vi ska ge Alva allt socker som saft, chokladpudding och torkad frukt och sånt. Det gör henne alldeles speedad hon hade gott om energi innan vi började med detta.


Istället för grillning idag blev det tacopaj. Så gott så Alva fick en egen paj gjorde degen på sondnäringen och med tanke på hennes deg bara innehöll 150 kcal så förstår ni varför en annan tjockis inte äter hennes mat. tillräckligt med kcal som det är i tacopaj. Men gott är det och så länge man inte äter fet mat eller kaloririk mat jämt så får man väl njuta en helgdag som denna.

humöret mitt är idag lugnt och trött. helt slut helt enkelt. Blotta tanken på skolan på torsdag ger mig panik. Så blir till ringa läkaren tror jag inte vilat upp mig heller än iom gubben är hemma. Skulle vara skönt få en timme där det är helt tyst och bara kunna sitta tänka. blir aldrig helt tyst även om man år på olika ställen i huset.

Men ska väl lösa sig snart han har en vecka kvar på sjukskrivningen sen får han faktiskt börja jobba tycker jag. Ska prata lite med läkaren om situationen på torsdag. vi har ju samma läkare nu när min läkare så lämpligt tog 6! veckor semester.


Nu ska jag städa köket sen vila orkar inte mer denna veckan.
men på tisdag ska det städardag. Ska det dammsugas och allt.

ha en bra helg kommentera gärna

Av Sara Ehn - 11 april 2008 15:16

Idag är dte underbart väder. har tvätt ute på tork och vädrat hela huset luktar så gott nu frisk och härligt. Synd bara man har en pissdag som förstörs av vissa personer. Skulle haft folk över imorgon men får avboka detta orkar inte helt enkelt. har tvättat strykt idag vad får man fär det inget. hämta lämna Alva allt får man göra när ska jag få vila egentligen. Denna situation ger mig bara mer och mer ångest. Fixar inte detta snart. Varför kan jag inte få tyst och ro i mitt liv. Nej ber man om det så är det fel och man gör som man vill iaf.


Men har en bra sak berätta iaf. jenny som jag gick på Löväng med kommer hit ner v 17. Då ska vi ta glass på torget.


Dags göra annat

Av Sara Ehn - 9 april 2008 19:06

Idag var riktig hemsk hela förmiddagen full med ångest och panik känsla.
Lämnade Alva på dagis sen gick jag ner såg på tv klarade inte vara med T. Det gick bara inte och framför tv försvann jag märkte inte något bara satt och var helt skakis. Vi som skulle till banken sen med. blev itne mindre stressad för det. var inget vara orolig för egentligen, om vi betsämmer oss för köpa ny bil så är den vår. lånet är ok. Så vi får se. Borde ha råd hittar jag sen ett jobb har vi definitivt råd.
De där extra ångesttabletterna fick jag ta till för att ens fixa åka iväg nu känns det bättre men får nog ta en till snart känns inte riktigt som om det vill gå över. Tur är huset är städat ingen tvätt ingen disk kan man bara slappa imorgon.

ska hämta lite bultar hos svärfar till 18" fälgarna. fick dem sålde idag lade in en annons på blocket och halvtimme senare var de sålde och handpenning fick vi med.


ibland är blocket bra ha:-)


nej nu ska jag lägga pussel på facebook. Vet ni om att de är beroendeframkallade de där pusslen. Sitter så ofta jag kan pusslar. får mig försvinna lite.


Nästa vecka går sjukskrivningen ut men ska jag må såhär så får den fortsätta. får fulständig panik bara jag tänker på skolan just nu.

Så mycket med psykologen och Alva och jag ska äntligen få börja eller ja vi står i kö. Hon har ju lite problem mednärhet sitta knät och så iaf mot mig så vi ska öva upp det. samt lära oss äta på ett bra sätt ihop.


på måndag ska vi åka kolla eksem samt beställa allergitester till damen. Det som jag alltid trott och alla sagt att det blir nog itne så, det sker nu. Hon visar tecken på allergi eller överkänslighet iaf. Får se vad proverna visar. men lärt mig att jag har ävldigt bra magkänsla och att jag måste lära mig lita på den. Händer allt som oftast den stämmer på både bra och dåliga saker. lär  jag mig lita på den lär jag känna mig själv på ett helt nyt sätt och kan lyssna när min kropp säger ifrån med. T.ex när dte är dags att bryta allt och bara vara ett tag hämta nya krafter.


dags att pussla var det nu


Av Sara Ehn - 5 april 2008 07:15

jaa så känns det lite idag, Igår efter middagen orkade jag bara inte plocka me disken så ner i diskhon med löfte om att ta den idag. Sagt och gjort är redan klar med den biten nu. var helt slut igår efter varit iväg frånklockan åtta till ett. det var frisör. läkarbesök, optikerbesök och bilen skulle få nya däck och fälgar sam hjulinställning, dyr historia.


Men det gick bra Alva var ås duktig så fick sin första fika med på christins. inte smakbit av mitt utan fick en egen kaka tom. fin i håret blev hon och glasögonen är utprövade efter mycket om och men och mutor med choklad och leksaker. Jag hitta nya till mig med, ett par D&G med rosa på sidan.  Vil ha vill ha vill ha. Men räcker med köpa ett par glasögon dyrt lägga ca 5000 just nu när fälgar är köpta. Generösa landstinget bidrar ioff med 450:- på alvas men är ju itne så mycket när glasögon går på ca 2100. så blir slutsumman 1600 ca. detta får vi punga ut med medan pensionärer får isna gratis nästan. Vilka syn behöver räddas mest egentligen??
bättre de får 450:- och barnfamiljer lite mer.
Missunnar de inte alls klart de ska få bidrag de med. Men kanske är bättre satsa mer pengar på barn som sen kanske med behandling av glasögon kan slippa det ett tag framöver sen.

 svår balansgång med vilken man ska satsa på. Bättre om det vore prövning på det. Men blir himla massa papper istllet.


Nu lämnar vi det.


Snart dags äta frukost här verkar som de är på väg vakna mina sömntutor.

kanske ska åka köpa lite frallor?
vore gott. lite cappucino pulver med. Var längesen man drack det här hemma.

Själv ska jag försöka iaf. börjar känna av medicinerna lite nu igen. igår var en hemsk dag. kallsvettas och ångest hela morgon nästan. kändes som man kommit in i klimakteriet nästan. eller höggravid. fast en önskedröm vara det. blir inga barn här inte på ett tag.


men vore kul med syskon men vet inte om jag vill riktigt än.




Av Sara Ehn - 2 april 2008 15:36

Man blir ju lite lätt vecko ocg disorienterad när man inte har någonstans gå  till om dagarna. Tur man har da´gis och andra tider passa som däckbyten, optiker, läkare och frisörer och sånt.
Duktig som jag är har jag nu börjat använda almanacka inte bara äga en utan faktiskt skriva upp saker i den med. Känns bra bara det jag skrivit upp en tid som jag itne vet om den är 8,45 eller 9,45 hmm får ringa kolla det.




var hos ögonläkaren och A ska få glasögon och jag hitta nya till mig med. Så sugen på köpa dem. Men måste bli blond först och börjar luta åt det igen riktigt blond isåfall. Ska prata emd frisören på fredag om det går.


annars är här mycket bättre ser inte fram emot börja skolan igen ger mig lite panikkänsla och ångestkrypande men får se vad läkaren säger och psykologen.

T fortfarande dålig så har iten så stor nytta av hans hjälp så hinenr iten så mycket vila upp mig som jag egentligen skulle. Hoppas han kan bli bra börja jobba snart igen. Måste få vara själv lite om dagarna om jag ska lyckas bli bra.


nu ska vi baka bullar. Imorgon ska jag göra playdoh. Alva älskar playdoh ville inte följa med hem idag alls. utan skulle baka så blri till göra en deg ha härhemma ta fram. får väl iväg köpa liten kavel m.m med.


dags baka bullar och börja med maten med kanske

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards