Alla inlägg den 27 april 2008

Av Sara Ehn - 27 april 2008 07:44

igår var jag hämta mina nya glasögon rosa D&G glaögon så fina så. Måste dock justeras lite fick huvudvärk när jag kom hem, så får ha de gamla lite till. fick även ett städparty inbokat. Så nu uppe i tre partyn som är inbokade tror jag iaf. Har inte almanackan framför mig.
För er som vill veta mer om vad jag är konsulent åt kan man googla på STG biomiljö så ska det finnas en hemsida. Har nu Alva på axeln som soverså får koncentrera mig på skriva detta enbart och inte leta länkar.

Alva mår inte bra druckit ca 4 dl saft igår kräkts 4 gånger och lös i magen dock itne så mycket men tre blöjor har det blivit.

Så hon lever nu på alvedon och saft stackaren har ju feber med. Var vaken 8 timmar igår. Hon som sover typ tio timmar per dygn annars sov igår 16. Knärhund är hon med mest mammas famn då. Fast pappa dög jättebra igår när mamma gömde sig i gillestugan. Pratade med sjukvårdsupplysningen med och de sa att om hon inte kissar dricker och blir slö nästan apatisk skulle vi åka in. Bara det att vi måste åka till Karlskrona då. Finns ingen barnjour i karlshamn. iom hon är underviktig måsta barnläkare ha henne. Gick inte med vanlig läkare bara för vi är inskrivna på barnmottagninen och har regelbunden kontakt med dem. SÅ hoppas hon inte blir sådan idag. imorgon är bättre om det nu ska gå så långt för då räcker det åka till Karlshamn. 

Igår åt vi tacopaj fick besök av J och F denna helg med. Så gott så ekologiska tacokryddorna var så mkt godare tycker jag inte lika salta. Även köpr änglamarks ekologiska juicer värt de kronorna extra för få den juicen. Smakar mkt godare och mer på ngt sätt.

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost hur det ska gå till vet jag inte men det får lösa sig.

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards