Alla inlägg den 18 april 2008

Av Sara Ehn - 18 april 2008 06:09

Hiur ska det gå idag? Ska ju på anställningsintervju klockan 11. Vore ju jätteskönt om man kunde få jobb. Skolan är avslutad nu. Jag var välkommen tillbaka när jag var redo sen. Kanske jobba ett tag sen när det fungerar kan man ta tjänstledigt och fixa det sista på halvtid kanske. Eller distans när man jobbar?
får se ska få jobbet först. Säljare av miljövänliga rengöringsprodukter som riktar sig till instutioner och företag. helt utan kemikalier.

Ska på en annan intervju med på måndag. besöksbokare på mediacenter i R-by. dumma arbetstider och kommer krisa med tider på dagis men får man väl lösa om man skulle få det. Bara skaffa barnvakt ha rju farmor och farfar. kanske de kan ställa upp.


PÅ tisdag kommer jenny vill det ska vara tisdag idag. första gången på länge som jag ser fram e mot något med glädje. Ska bli så kul och sen är dte ju inte fel med glass på torget heller:-)


faktiskt mått riktigt bra några timmar nu. känns som skolan tyngt ner mig mycket och fick även veta igår att hon som hela tiden tog nytta av mig lät mina idée vara hennes sen tog åt sig berömet och snacka skit om mig har slutat men så kan det vara. Hon var ju helt blåst nog om henne.


De andra saknar mig iaf känns jus könt veta ska träffa en av dem någon gång med. Får man se när tider passar bara


dags för lite medicin och minifrukost.

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards