Alla inlägg under juli 2008

Av Sara Ehn - 7 juli 2008 16:52

japp helgen över och alla kalas och allt och vi har nu så mycket leksaker som ligger överallt så kan knappt gå känns det som. har även bokat in två visningar. och ska ringa fler ikväll. Pluggat på pärmen för företag. Jisses vad smarta enzymer och organismerna är och alla som jobbar med ta fram och prova ut vilka stammar som tar rätt bakterier bäst och som även kan kompleteras men varandra utan äta upp varann.

Älskar mitt jobb så kul och känns som man är på helt rätt väg just nu känner mig jättepositiv. väskan är betald med så nu är allt mitt. imorgon ska jag prata med chefen med om sjukpenning också.

ska säga upp mitt medlemskap på gymmet med fungerar inte för höften så ska föröska med yoga i höst istället. känns som det kan fungera bättre. samt vatten gymnastik. Måste göra något iaf. har prvöat promenera, gymma så nu prövar vi detta. nästa år ska jag se snygg ut på stranden och slut med dricka och onyttigheter med. choklad som jag får när jag fyller år och jul och så men annars noll på allt sånt. kan tänka mig laga olika mat till oss med max fyra dagar i veckan. samma kött/korv men olika till.


ska ut tvätta  bilen efter jobbat imorgon har nio besöksadresser jag ska till kolla om man får göra visning. ska väl få napp på alla helst men minst två.

 dags städa lite härhemma nu.



Av Sara Ehn - 5 juli 2008 07:20

blev inget städa igår så uppe nu iståället fixar med det. baka tårta hacka salladen och massa annat handla och gud vet vad. Han inte riktigt med det jag skulle.

Tur man har sin mopp går mycket snabbare och går köra med medan de andra sover.

kalas idag klockan 15 men ska visst hämta svärföräldrarna klockan 13 varför vet jag inte. ingen vidare lust hämta dem heller. varför kan de inte ta bussen som andra kan tänka mig köra hem de om bussen inte passar.


13 lär dte ju vara som mest göra med. men jaja ingen som tänker på mig vid såna här planer utan bestämmer över mitt huvud. Välkomna in på 2000 talet där kvinnan i huset har något säga till om.


dags börja städa och göra klart glasstårtan och ja färsen får väl vänta lite till innan det är dags steka den.

Av Sara Ehn - 4 juli 2008 08:19

Nu är sconesen vi ska ha till frukost i ugnen två rosa och två vanliga. har som vanligt i kruskakli, vetekli och vetekross. Nyttigare och så mkt godare med.ska bli skoj väcka Alva och Thomas sen om ca kvart.


Alvas annons är nu inne med på family.se snabbt smidigt och skoj ska man bara skicka mail till intresserade med.


http://www.family.se/vi/1071384.htm?ca=22_a


Av Sara Ehn - 4 juli 2008 07:20

kommer nog aldrig glömma den tiden hoppas det iaf. var då Alva kom till oss. hon blir hela två år idag. Lagt ut annons på family.se till henne med.


ska idag till psykoterapin och träffa någon som tur är går det på högkostnadskortet. ifall man behöver gå ofta. Skulle väl ses tre gånger först sen bestämma.

Ska ut jobba lite med på förmiddagen var väl tänkt. ska bara sätta mig med lista för se vilka jag ska gå till. sen till barnvagsnaffären med kolla om de kan fixa till vår vagn och bilstiolen som jag inte får bra i nya bilen. ska prata med Matsoch inte de andra stolpskotten som är där.


Nu ska jag baka tårta iaf marängbottnarna,

sen planera tacosalladen vad ska man ha i?
någon som har bra tips?


tacofärs,

majs

sallad

gurka

tomat

rödlök

tortillachips (krossade)


tillbehöver

tortillachips (hela)

tacosauce

Saknas det något??


www.family.se   annonsen ska finnas senaste klockan 10,30

Alva 2 år är rubriken

Av Sara Ehn - 3 juli 2008 22:05

Just nu håller jag på kokar äppelkräm till Alva. hade massa äpplen som vi inte ätit upp i tid så nu blev det kräm av de.

får väl se vad hon tycker om den till frukost imorgon.

Både chef sören och Hanne var med på utb idag har nu även fått diplom då jag genomgått första delen i utbildning.

var hemma hos Sussie som bodda jättefint. åt gott och hade trevligt. Fixk en hel del tips på hur man ska lägga fram och vad vi om vi fått i hop till heltid haft för lön, jag hade ca 25000 och timlön på ca 200 :-
inte fel alls. Synd bara man inte kommit upp i dessa summor men kommer ska komma. på god väg iaf. har redan sålt för 18000 dvs 9000/månad i snitt.


har bestämt menyn nu med, tacosallad till middag och fryst chokladmaräng till "tårta"

Ska bli gottit


nu ska jag koka färdigt krämen sista bara reda av sen in i kylen.

Av Sara Ehn - 2 juli 2008 07:11

Äntligen är bilen klar så man kan åka hämta den. De ringde igår en kvart för sent men var bra födelsedags present det att bilen går hämta. Saknas en sladd till original motorvärmaren som sitter i bilen(hade inte koll på vi hade en ens) Så den ska sättas dit i efterhand men ingen katastrof nu när det är så varmt att man inte kan använda den.


Sen ska jag jobba i eftermiddag och fixa mat och baka inför kalaset. blir flarntårta. smidigt bara gör två stora havreflarn sen lägga glass och frukt mellan eller vad man nu vill ha. ska nog köra vanlig hederlig vaniljglass och meloner och jordgubbar mellan. som jag ska marinera lite över natten. Blir nog gott.


nej dags fara så man kan köra på etanolen igen lite skillnad i pris på drivmedel just nu tjänar ca 3 kronor milen på e85.

om inte mer.





Av Sara Ehn - 1 juli 2008 14:02

han hade beställt Ugly betty säsong ett till mig. kom på posten idag :-)

så har nu fått än så länge

en sheridan likör

3 flaksor vin

i toblerone

i ask alladin hjärtan

och den bästa närmligen ugly betty boxen.
Ska jag titta på ikväll med min choklad.

fast alls¨ången ikväll med får ju inte missas.


funderar på om man vågar sig ut mot havet bada lite. eller om det kommer åska och regna. är trött med så vill eg bara sova en timme.

och hungrig

hmm blir svårt få ihop detta känner jag. Så är nog bara idag.

imorgon kan vi bada handla baka och allt sånt som ska göras


Av Sara Ehn - 1 juli 2008 09:05

Japp helt galet nyfiken är jag på vad T hittat på. fick reda på igår han planerat något. Svaret när jag fråga om vad var, får du veta när du fyller år, vilket då var om två timmar. Hjälpte inte han var knäpptyst.

idag nu när jag fyller år(gammal blir jag (89-62)) får man som svar vänta några timmar. Jag blir ju som en barnrumpa vill veta och börjar fårga och luska massa. Så än så långe har jag kommit fram till att de ev kommer hit ngn vi ska inte åka någonstans och jag behöver itne klä upp mig. Blir tokig på gubben. Men samtidigt väldigt glad då han iten brukar vara romantisk hitta på överraskningar. Han har ju redan gett mig en flaska likör sheridan och tre australienska viner,vilket är mitt favoritland när det gäller viner. och en stor toblerone. så fick choklad så gott så. så snart får man väl veta vad det är. kommer ske runt middagstid gissar jag på.

fick även mail från kontoret idag. Många är redan klara för tallin resan, jag är snart där tror jag. företaget har slagit försäljningsrekord så även många konsulenter. så rean fortsätter och alla miljövärdar får riktigt bra värdinnegåvepaket just nu utöver vanliga.

Älskar mitt jobb just nu. På torsdag ska vi ha utb i företagsvisningar. Ska bli så kul äntligen komma igång med det på riktigt. Så på fredag ska jag göra stan. ha med mig lite dukar och gå runt kolla lite. vilka som kan tänkas vilja ha visning.


iaf på förmiddagen. Ska till psykolog/psykoterapeut på fredag klockan 13 så skönt komma iväg prata för mår iten bra alls just nu. Mycket tjafs här hemma. Medicinerna hjälper dåligt dämpar men inte på samma sätt. Ska ju snart in till ofelia med prata med dem där.


Nu ska jag luska ut ltie mer vad T har på g:-)

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards