Alla inlägg den 7 juli 2008

Av Sara Ehn - 7 juli 2008 16:52

japp helgen över och alla kalas och allt och vi har nu så mycket leksaker som ligger överallt så kan knappt gå känns det som. har även bokat in två visningar. och ska ringa fler ikväll. Pluggat på pärmen för företag. Jisses vad smarta enzymer och organismerna är och alla som jobbar med ta fram och prova ut vilka stammar som tar rätt bakterier bäst och som även kan kompleteras men varandra utan äta upp varann.

Älskar mitt jobb så kul och känns som man är på helt rätt väg just nu känner mig jättepositiv. väskan är betald med så nu är allt mitt. imorgon ska jag prata med chefen med om sjukpenning också.

ska säga upp mitt medlemskap på gymmet med fungerar inte för höften så ska föröska med yoga i höst istället. känns som det kan fungera bättre. samt vatten gymnastik. Måste göra något iaf. har prvöat promenera, gymma så nu prövar vi detta. nästa år ska jag se snygg ut på stranden och slut med dricka och onyttigheter med. choklad som jag får när jag fyller år och jul och så men annars noll på allt sånt. kan tänka mig laga olika mat till oss med max fyra dagar i veckan. samma kött/korv men olika till.


ska ut tvätta  bilen efter jobbat imorgon har nio besöksadresser jag ska till kolla om man får göra visning. ska väl få napp på alla helst men minst två.

 dags städa lite härhemma nu.



Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards