Direktlänk till inlägg 15 november 2008

svar på kommentar

Av Sara Ehn - 15 november 2008 19:57

Clara: Ta inte detta som kritik eller hårt svar bara enkla frågor och kommentarer på det du skrev. Vad har jag för fel och brister som jag borde ändra på enligt dig?
vet du vad som hänt mellan mig och T?

Var i texten står dte jag idiotförklarar honom?


Angående göra henne otjänst nej det gör jag inte jag tvingar aldrig min dotter att lämna mig om hon blir sån. Det blri inte bättre av det. Det är olika från barn till barn. Hon var inte rädd för sin pappa, problemet var att jag inte var med i bilen: Hans val han sade att jag skulle ta med henne hem igen. Inte mitt val.  Han är fri komma till Skara för att träffa sin dotter så ofta han kan. Alt betala resan för mig komam ner lämna henne. Detta är överenskommelse vi har med hjälp av familjerätten. Han är fri träffa sin dotter när han vill.

Man kan inte generalisera säga detta var fel och det var en ojtänst. PÅ vilket sätt är det en otjänst?
Nu vill inte jag ni som läser ska ta detta på fel sätt. Men hennes pappa kan iten alltid hantera när Alva blir sådan han har aldrig gjort det.

Detta åga en sjukdom han har. Han gör så gott han kan men han räcker inte ända fram.

Ja jag vet att Alva mår dåligt hon har precis förlorat sin pappa i dagliga livet hon ska inte behöva känna att jag överger henne med i sådana lägen. Hon ska itne behöva känna när hon blir hysterisk bara gråter efter mamma att jag lämnar henne, Det skulle bara göra henne mer ont.

Alvas pappa har misshandlat mig psykiskt i över två år fysiskt  ett halvår, Iom ha misshandlade mig i hemmet så misshandlades även Alva även om det inte var fysisk misshandel på henne.


Ni får gärna tycka jag är en idiot som de flesta skrivit i sina kommentarer att jag gör helt fel men de som känenr mig och Alva vet hur mycket jag gör för att Alva ska ha de bra. Allt jag gör är för henne. Så tillvida grad jag glömt bort mig själv på vägen. Jag börjar nu hitta tillbaka och det påverkar Alva positivt. Ja hon ska även börja i gruppverksamhet för barn som levt med misshandel den dag hon kan prata och uttrycka sig såpass.


 
 
Ingen bild

ida

16 november 2008 09:18

HALLO clara, har du barn!?! Jag skullle då aldrig tvinga mitt barn som är helt utom så att hon spyr åka med sin pappa!!!
Alva är inte gammal! Hade man pratat med vilken specialist som helst inom barn så hade sagt åt Sara att göra som hon gjorde nu!
Som sara skrev: pappa får gärna träffa Alva men där hon är trygg. Det är det viktigaste. Man ska se till barnets bästa och ett barn som spyr och skriker och med hela kroppen visar att hon INTE vill ska man definitivt lyssna på!

 
Ingen bild

Sofia

16 november 2008 09:22

Jag tycker du gjorde rätt och det tycker tydligen thomas också. skit i kommentarerna som kommer från folk som inte känner dig eller väljer att blunda för det du skriver. alva är lycklig. jag vet, jag har träffat henne :)

 
Ingen bild

ida

16 november 2008 09:29

herregud läser nu att du Clara precis som jag jobbar på en förskola. Kan absolut inte fatta hur du tänker!
1. Pappan har gått med på att låta Alva flytta med sin mamma.
2. Alva gör framsteg i den nya miljön. Saknar sin pappa och har får träffa henne när han vill.
3. Ett barn som mår dåligt ska väl inte pressas så hårt att det spyr och skriker.

Sara är en BRA mamma hon ser till att Alva får den hjälp hon behöver.

Visst ser vi mycket barn som far illa pga av skilsmässa och annat i vår verksamhet. Men vårt och föräldrarnas uppdrag är väl ändå att se till att barnen är tryggt och mår bra. Sen föräldrarnas konflikt håller i allafall jag mig utanför när det gäller jobbet.
Sen om ni nu som kommenterar ska anklaga någon...fråga er i stället vart pappan är? Fråga vad han gör?
Hade jag och min man varit skilda och mina barn bott med honom 30 mil härifrån. Hade sett till att träffa mina barn och sett till att de av glädje vill följa med mig när jag hämtar dem!

 
Ingen bild

Veronica

17 november 2008 14:36

Tja tjejen.
Du vet vad som är bäst för Alva annars hade du aldrig tagit de steg som du gjort i ditt liv där bland annat flyttat i från ..

Tänk att folk inte kan låta bli att va elaka speciellt när dom inte är insatta i det hela,väldigt konstigt anser jag....

Hoppas flytten går bra!
Kram veronica

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara Ehn - 12 mars 2009 14:50

kommer inte ha kvar denna utan gå till www.nyatidernyttliv.blogspot.com Om ni vill fortsätta följa mig. Den bloggen är kopplad till mobilen näligen och oteknisk som man är så ändrar jag inget utan fortsätter där istället bara. Så sista inlägget i den...

Av Sara Ehn - 10 mars 2009 17:40

Jga vet att ni finns där även om ni inte skriver här så har jag fått SMS och via MSN kommentarer och jag vet ni finns där. Men vissa saker har jag svårt prata med alla om. Detta pga av folk sagt de förtsår och att det måste vara så jobbigt det jag gå...

Av Sara Ehn - 9 mars 2009 21:26

det är påtis ons jag ska ha andra testet. Sen vet jag men känns bra iaf. Går inte detta så ja bara söka vidare.   Tvättdag imorgon, tandläkare, utv samtal sen kommer Emma med ev möte på dagis med på kvällen får se om jag orkar med det.   Lite seg nu ...

Av Sara Ehn - 9 mars 2009 13:28

Japp folkbokföringen ringde förut för kolla lite saker som namn och så. Det var helt ok de skulle skicka papprena idag så nu är det inget som stoppar oss. På måndag ska jag ha ett test. Går det bra börjar jag jobba på måndag:-)Känns himla gott. Så sk...

Av Sara Ehn - 9 mars 2009 06:30

vad händer på måndagar jo man börjar ringa alla sina samtal alla möten allting. Blåser ute så blir nog inget vidare cykla till dagis känner mig helt svimfärdig redan nu. Kanske ska ha Alva hemma men samtidigt måste hon iväg om jag ska kunna vila lite...

Presentation

Omröstning

Vilket djur skulle du välja att vara och skriv sedan motiveringen i KOMMENTAR?
 Domherre
 Råtta
 Påfågel
 Pingvin
 Höna
 kolibri
 Isbjörn
 Kopparorm/snok
 Koala
 Schimpans

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards